IL·LUSTRACIÓ

El mercat cada cop és un depredador més eficaç. Les exigències són moltes, les garanties són poques.
Les professions és perden, el servei al client és robotitzat i el bon tracte als clients = persones, queda anul.lat.


Il.lustració "A la carta", Vol oferir i  connectar amb clients de proximitat. Neix amb la idea d'arribar fins a totes aquelles persones que els agrada la il.lustració, la respecten i la valoren. Que volen utilitzar il.lustracions en els seus projectes i no volen baixar-se il.lustracions per internet, impersonals, o populars, pixelades i amb mala qualitatescanejar imatges de llibres o fer muntatges sense una lògica gràfica.  Creuen i respecten els drets del creador, tenen bon gust i valoren la feina dels altres. 

A la Xarxa d'internet en molts casos es baixen imatges sense tenir el consentiment dels seus autors, o perquè una altra persona les ha penjat i classificat, però la imatge no te una bona qualitat.


"A la carta" és una proposta d'un il.lustrador que explora un altre camí a l'hora de treballar i poder seguir amb la seva professió. Que creu que una bona relació amb el client i un bon servei, és el més important. Qué detesta l'explotació.
Que si demanes un cafè el vols ara, calent i que estigui bo. Però has de pagar el producte i el servei. Si reps un bon servei, ràpid, eficàç i bo, no tens problema, pagues i fins i tot deixes una bona propina.


" il.lustració a la carta" Vol establir un contacte directe amb la persona que utilitzarà les il.lustracions, petits projectes que no tenen ànim de lucre, per això els preus s'han d'ajustar a la demanda. I que tindràn un ús totalment personal. Garantint la autoria de l' il.lustració, indicant el nom de l'il.lustrador. I no fent negoci amb tercers.


Tots volem viure de la nostra feina! 


TORNAR