Què és?

NADAL+ FILL + REGAL CULTURAL =  NEIX COLORS DE FESTA

Així va néixer COLORS DE FESTA l'any 2013. La necessitat de regalar un producte cultural de qualitat, econòmic i proper va fer que l'Armand amant de les cultures i després de fer al seu fill més de 99 dibuixos dels protagonistes del seguici Tarragoní decidís emprendre aquest petit projecte. Festa tot l'any!, va ser l'eslògan i les forces per crear aquest producte.

Al més petit li encanta el seguici i pintar! Un nadal buscant un regal vem iniciar la recerca per les tendes de la ciutat i no vam trobar res que ens fes el pes, divertit, adequat per l'edat i de qualitat.

Allò va ser l' empenta necessària per iniciar el projecte COLORS DE FESTA.  Avui amb molta feina feta ja tenim més de 8 quaderns publicats, Tarragona, Montblanc, Valls,  Reus, Vilafranca, Barcelona,  i uns especials de Nadal, Sant Jordi, Castnayada i de diables que fan d'aquesta petita il·lusió un producte ideal per gaudir dels seguicis i altres festes de tot l'any!

El producte és molt econòmic i encara que vam augmentar en alguns quaderns el nombre de pàgines vam mantenir el mateix preu. 3€

Quaderns culturals per pintar, amb 16 o 20 pàgines il.lustrades amb blanc i negre per gaudir amb la màgia de les festes de la teva ciutat. 
Dona color a la teva festa!

Aquest són uns quadern especials. Fets i pensats per petits, mitjans i grans, amants de la cultura, que xalen amb la música, la xerinola i el seguici popular de la seva ciutat.